kanguru faresi

kanguru faresi İng. rat kangaroo

Keseli memeliler (Marsupialia) takımının, kangurugiller (Macropodidae) familyasından, 40 cm kadar uzunlukta, 27 cm kadar kuyruğu olan, Tazmanya ve Avustralya'da fundalık alanlarda yaşayan bir tür.


kanguru faresi İng. rat kangaroo

(Potorous tridactylus) : Keseliler (Marsupialia) takımının kangurugiller (Macropodidae) familyasından bir memeli türü. Uzunluğu 40, kuyruğu 27 cm. Tasmanya ve Güney Avustralyada fundalıklarda yaşar.


kanguru faresi ile benzer kelimeler

AB kanguru grubu

İng.EU Kangaroo Group Fr.UE Groupe Kangourou

dev kanguru

İng. giant hopper

Keseli memeliler (Marsupialia) takımının, kangurugiller (Macropodidae) familyasından, 210 cm kadar uzunlukta, 90 cm kadar kuyruğu olan, art bacakları çok uzun ve kuvvetli, Avustralya'da yaşayan bir tür.


...

kanguru

Fr. kangourou

a. (ka'ngru) hay. b. Kangurugillerden, Avustralya'da yaşayan, iri, otçul, memeli, ön ayakları kısa, art ayakları ile kuyruğu uzun ve güçlü, başı küçük, dişisinin karnında yavrularını taşıyacak bir kesesi bulunan keseli hayvan <...

kanguru faresigiller

Lat. Heteromyidae

Memeliler (Mammalia) sınıfından, Amerika'da yaşayan, kuyruklarının ucu fırça şeklinde, bitki ve tohumlarla beslenen, arka üyeleri oldukça uzun, ön üyeleri zayıf ve kısa, sıçrayarak hareket eden bir familya.

kırmızı kanguru

Lat. Macrocopus rufus

Memeliler (Mammalia) sınıfının, keseli memeliler (Marsupialia) takımından, art üyeleri uzun, ön üyeleri kısa olan, çok hızlı hareket eden, kuyrukları destek ve dümen görevi gören bir memeli türü.

büyük dişli orman faresi

Lat. Apodemus mystacinus

Kemiriciler (Rodentia) takımından, Yunanistan ve Türkiye'de ağaçlık, taşlık ve tarlalarda yaşayan, tohumlarla beslenen, akşam karanlığında ve geceleri faal olan, kulakları çok uzun bir memeli türü.

cep faresi

a. Yankesici.

çatı faresi

a. Kırsal alanlarda yaygın olarak bulunan, kuyruğu hariç 15-30 santimetre boyunda, 80-300 gram ağırlığında, burnu sivri, kulak ve gözleri iri olan, kahverengi veya siyah tüylü bir tür fare.


"kanguru faresi" karakter analizi

  • kanguru faresi, 14 karakter ile yazılır.
  • k harfi ile başlar, i harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'k', 'a', 'n', 'g', 'u', 'r', 'u', ' ', 'f', 'a', 'r', 'e', 's', 'i', şeklindedir.
  • kanguru faresi kelimesinin tersten yazılışı ' iseraf urugnak' diziliminde gösterilir.

(a,e,f,g,i,k,n,r,s,u) harflerinden ile oluşan bazı kelimeler

negatif kurgusu
İng. negative editing (assembly), matching (negative)

Sinema Ana negatifi, en son biçimini almış po

kanguru faresi - Scrabble puan değerleri

HarfPuan
k1
a1
n1
g5
u2
r1
u2
f7
a1
r1
e1
s2
i1
Toplam puan değeri26