mısır glüten yemi
Mısır nişastası veya şurubu yaş öğütme fabrikasyonunda kullanılan işlemlerle ticari tane mısırın nisasta, glüten ve embriyosunun büyük kısmının alınmasından sonraya kalan en az % 25 protein içeren kısmı, mısır grizi.
mısır glüten yemi ile benzer kelimeler
mısır glüten unuİng. corn gluten flourMısırdan nişasta ve embriyonun büyük kısmı alındıktan ve mısır nişastası veya şurubu üretiminin yaş öğütme sisteminde kullanılan işlemlerde kepek ayrıldıktan sonraki veya endospermin enzimatik işleminden sonraki en az % 40 protein içe... |
glütenFr. glutena. 1. Katı cisimlerin parçalarını birbirine yapıştıran bir tür madde. 2. kim. Tahıl unlarından nişasta çıkarıldıktan sonra geri kalan albüminli madde. Fr. gluten (kimya) |
glüten ekmeğia. Şeker hastalığı olanlar için yapılan nişastasız ekmek. |
glüten tutkalıa. Hayvanların deri, kemik, sinir vb. artıklarından elde edilen, genellikle sıcak olarak kullanılan bir yapıştırıcı türü. |
sorgum glüten unuİng. sorghum gluten flourTane sorgumların nişastasının ve embriyosunun büyük kısmının nişasta veya şurubun fabrikasyonundaki özütlenmesinden ve kepeğinin ayrılmasından sonra tanenin geriye kalan kısmı. |
balık yemia. Balık avlamada oltanın ucuna takılan, genellikle yiyecek türü madde. İng. fish feed 1. Çeşitli balık türlerinin yaşam evreleri için büyüme ve gelişmeyi sağlayan temel besin maddelerini içeren karışım. 2. Balıkların d... |
başlangıç yemiİng. starter dietBaşlatma yemi de denen, civciv, buzağı gibi hayvanların yaşamlarının ilk haftalarında kullanılan özel yemler, starter yem. |
bitiriş yemia. Et üretimi için beslenen hayvanlara belirli bir devreden itibaren besi sonuna kadar yedirilen ve enerji değeri daha yüksek olan karma yem. |
"mısır glüten yemi" karakter analizi
- mısır glüten yemi, 17 karakter ile yazılır.
- m harfi ile başlar, i harfi ile biter.
Karakter dağılımı
- 'm', 'ı', 's', 'ı', 'r', ' ', 'g', 'l', 'ü', 't', 'e', 'n', ' ', 'y', 'e', 'm', 'i', şeklindedir.
- mısır glüten yemi kelimesinin tersten yazılışı ' imey netülg rısım' diziliminde gösterilir.