mısır glüten yemi

mısır glüten yemi İng. corn gluten feed

Mısır nişastası veya şurubu yaş öğütme fabrikasyonunda kullanılan işlemlerle ticari tane mısırın nisasta, glüten ve embriyosunun büyük kısmının alınmasından sonraya kalan en az % 25 protein içeren kısmı, mısır grizi.


mısır glüten yemi ile benzer kelimeler

mısır glüten unu

İng. corn gluten flour

Mısırdan nişasta ve embriyonun büyük kısmı alındıktan ve mısır nişastası veya şurubu üretiminin yaş öğütme sisteminde kullanılan işlemlerde kepek ayrıldıktan sonraki veya endospermin enzimatik işleminden sonraki en az % 40 protein içe...

glüten

Fr. gluten

a. 1. Katı cisimlerin parçalarını birbirine yapıştıran bir tür madde. 2. kim. Tahıl unlarından nişasta çıkarıldıktan sonra geri kalan albüminli madde.


Fr. gluten

(kimya)

glüten ekmeği

a. Şeker hastalığı olanlar için yapılan nişastasız ekmek.

glüten tutkalı

a. Hayvanların deri, kemik, sinir vb. artıklarından elde edilen, genellikle sıcak olarak kullanılan bir yapıştırıcı türü.

sorgum glüten unu

İng. sorghum gluten flour

Tane sorgumların nişastasının ve embriyosunun büyük kısmının nişasta veya şurubun fabrikasyonundaki özütlenmesinden ve kepeğinin ayrılmasından sonra tanenin geriye kalan kısmı.

balık yemi

a. Balık avlamada oltanın ucuna takılan, genellikle yiyecek türü madde.


İng. fish feed

1. Çeşitli balık türlerinin yaşam evreleri için büyüme ve gelişmeyi sağlayan temel besin maddelerini içeren karışım. 2. Balıkların d...

başlangıç yemi

İng. starter diet

Başlatma yemi de denen, civciv, buzağı gibi hayvanların yaşamlarının ilk haftalarında kullanılan özel yemler, starter yem.

bitiriş yemi

a. Et üretimi için beslenen hayvanlara belirli bir devreden itibaren besi sonuna kadar yedirilen ve enerji değeri daha yüksek olan karma yem.


"mısır glüten yemi" karakter analizi

  • mısır glüten yemi, 17 karakter ile yazılır.
  • m harfi ile başlar, i harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'm', 'ı', 's', 'ı', 'r', ' ', 'g', 'l', 'ü', 't', 'e', 'n', ' ', 'y', 'e', 'm', 'i', şeklindedir.
  • mısır glüten yemi kelimesinin tersten yazılışı ' imey netülg rısım' diziliminde gösterilir.