yoğunlaştırılmış biracılık çözünürleri

yoğunlaştırılmış biracılık çözünürleri İng. condensed brewing solubles

Bira veya malt şurubu fabrikasyonundan yan ürün olarak meydana gelen sıvıların yoğunlaştırılmasıyla elde edilen, en az % 20 katı maddesi bulunan ve kuru maddesinde en az % 70 karbonhidrat içeren bir biracılık yan ürünü.


yoğunlaştırılmış biracılık çözünürleri ile benzer kelimeler

hububat damıtma yoğunlaştırılmış çözünürleri

İng. cereals distillation concentrated solution

Bir hububat tanesi veya karışımının maya fermantasyonunda oluşan etil alkolün damıtma yoluyla alınmasından sonra ele geçen damıtma sulu kalıntısının ince fraksiyonunun, yarı katı duruma gelinceye kadar yoğunla...

yoğunlaştırılmış fermantasyon çözünürleri

İng. condensed fermentation solubles

Hububat taneleri, melas, peynir suyu veya ortamlarının fermantasyonunda elde edilen sıvı ürünün yoğunlaştırılmış biçimi.

yoğunlaştırılmış melas damıtma çözünürleri

İng. condensed molasses distillation soluble

Melasın maya fermantasyonunda oluşan alkolün damıtma yoluyla alınmasından sonra ele geçen kalıntının şurup kıvamına kadar yoğunlaştırılmasıyla elde edilen bir yan ürün.

yoğunlaştırılmış soya çözünürleri

İng. condensed soy solubles

Soya ununun veya soya pulcuklarının su ve asitle (4, 2-4, 6 pH derecesinde) yıkanıp yıkama suyunun % 60 katı madde içerinceye kadar yoğunlaştırılmasıyla elde edilen bir ürün.

yoğunlaştırılmış yonca çözünürleri

İng. condensed clover solubles

Taze biçilmiş yoncanın usaresinden yonca konsantresi ayrıldıktan sonra kalan sıvının yoğunlaştırılmasıyla elde edilen ve en çok % 50 su içeren bir ürün.

biracılık

, -ğı

a. Biracının yaptığı iş.

kurutulmuş arpa biracılık posası

İng. malt dry pulp

Malt kuru posası.

et çözünürleri kurusu

İng. meat soluble dry

Kesilmiş hayvanların temiz sağlıklı kısımlarından buhar veya sıcak su özütleme yoluyla hazırlanan, yağı alınmış su özütünün kurutulmasıyla elde edilen ve ham protein oranı % 70 den aşağı olmaması gereken bir ürün.


"yoğunlaştırılmış biracılık çözünürleri" karakter analizi

  • yoğunlaştırılmış biracılık çözünürleri, 38 karakter ile yazılır.
  • y harfi ile başlar, i harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'y', 'o', 'ğ', 'u', 'n', 'l', 'a', 'ş', 't', 'ı', 'r', 'ı', 'l', 'm', 'ı', 'ş', ' ', 'b', 'i', 'r', 'a', 'c', 'ı', 'l', 'ı', 'k', ' ', 'ç', 'ö', 'z', 'ü', 'n', 'ü', 'r', 'l', 'e', 'r', 'i', şeklindedir.
  • yoğunlaştırılmış biracılık çözünürleri kelimesinin tersten yazılışı ' irelrünüzöç kılıcarib şımlırıtşalnuğoy' diziliminde gösterilir.