hidrolize tüy unu
Hidrolize tavuk tüyünün öğütülmüş durumu.
hidrolize tüy unu ile benzer kelimeler
hidrolize deri unuİng. hydrolysable skin mealİşlenmiş derinin kazıntı ve parçalarının 8, 8 kg/cm2 den az olmayan basınç altında en az otuz üç dakika buharla işlendikten sonra suyu en çok % 10, proteini en az % 60, ham selülozu en çok % 6, krom miktarı en çok % 2, 75 ve prot... |
hidrolize kıl unuİng. hydrolisable bristle mealHidrolize kılın öğütülmüş durumu. |
balık hidrolize kurusuİng. dried fish hydyrolysateKurutulmuş hidrolize balık proteini. |
hidrolize kazein kurusuİng. hydrolysable casein dryKazeininin enzimatik hazmından meydana gelen suda çözünen maddelerin kurutulmasıyla elde edilen ve en az % 74 ham protein içeren kalıntı. |
hidrolize kılİng. hydrolisable bristleTemiz ve bozulmamış kılın, hayvan beslemesine uygun bir ürün elde edilebilecek bir sıcaklık ve basınç uygulanması suretiyle hazırlanan, proteinin hazmolma derecesi, pepsin yöntemine göre % 80 den az olmaması gereken bir ürün. |
hidrolize kümes kanatlısı yan ürünüİng. poultry hydrolisable by-productBaş, ayak, gelişmemiş yumurtalar, bağırsaklar, tüyler ve kan dâhil, temiz ve bozulmamış bütün tavuk kesimhane yan ürünlerinin işlenmesiyle elde edilen, asitle muamele edilmiş ise, işlemden sonra nötralize edilmesi gereke... |
hidrolize mısır proteiniİng. hydrolisable corn proteinİzole edilmiş mısır glüteninin tam hidrolizi ve glutamik asidin kısmen alınmasıyla meydana getirilen bir ürün. |
hidrolize samanİng. hydrolysable strawSamanın sindirilebilirliğini ve dolayısıyla yem değerini artırmak amacıyla, sıcaklık ve basınç altında, tercihen sodyum hidroksit veya amonyak gibi alkali maddelerle muamele edilmesiyle elde edilen saman. |
"hidrolize tüy unu" karakter analizi
- hidrolize tüy unu, 17 karakter ile yazılır.
- h harfi ile başlar, u harfi ile biter.
Karakter dağılımı
- 'h', 'i', 'd', 'r', 'o', 'l', 'i', 'z', 'e', ' ', 't', 'ü', 'y', ' ', 'u', 'n', 'u', şeklindedir.
- hidrolize tüy unu kelimesinin tersten yazılışı ' unu yüt ezilordih' diziliminde gösterilir.