hidrolize kümes kanatlısı yan ürünü

hidrolize kümes kanatlısı yan ürünü İng. poultry hydrolisable by-product

Baş, ayak, gelişmemiş yumurtalar, bağırsaklar, tüyler ve kan dâhil, temiz ve bozulmamış bütün tavuk kesimhane yan ürünlerinin işlenmesiyle elde edilen, asitle muamele edilmiş ise, işlemden sonra nötralize edilmesi gereken bir ürün.


hidrolize kümes kanatlısı yan ürünü ile benzer kelimeler

taze kümes kanatlısı eti

İng. fresh poultry meat

Tüyler, baş, ayak ve bağırsaklar hariç, kümes kanatlıları karkasının tümü, bir kısmı veya bunların bir birleşimleri olan ürün, kanatlı eti, tavuk eti.

kümes kanatlıları yan ürünleri

İng. poultry by-product

Yabancı maddeler içermeyen, baş, ayak ve dışkı muhtevası olmayan iç organlar gibi temiz renderinge tabi tutulmayan kısımlarından oluşması gereken yan ürün.

kümes kanatlıları yan ürünleri unu

İng. poultry by-product meal

Kesilmiş olan kümes kanatlılarının karkaslarının tüy hariç baş, ayak, gelişmemiş yumurtalar ve bağırsaklar gibi temiz kısımlarının kuru veya yaş renderinge tabi tutulup kurutularak öğütülmesiyle elde edilen, içerdiği kül en çok ...

çırçır yan ürünü

İng. cottonseed by product

Pamuk yan ürünü.

dezenfektan yan ürünü

İng. disinfectant by-product

Klor gibi bir dezenfektan maddenin sudaki hayvansal veya bitkisel kaynaklı organik materyallerle oluşturdukları ve trihalometan adı verilen bileşikler.

hayvan yan ürünü unu

İng. animal by-product flour

Yemleme amacıyla, canlı buharla tankajlanarak veya kuru usulle renderinglenerek hayvan dokularından hazırlanan, protein içeriğine göre belirtilen kuru bir ürün.

keten sapı yan ürünü

İng. flax stalk by-product

Keten sapından uzunca liflerin mekanik yolla alınmasından sonra kalan, öğütülmüş, % 2 den az ham protein ve % 70 den fazla ham selüloz içermeyen bir yan ürün.

kırpılmış yulaf yan ürünü

İng. clipped oat by-product

Yulafın kırpılma işlemi sırasında elde edilen; kavuz uçlarından kırılmış olan hafif samanımsı maddeler, boş kavuzlar, olgunlaşmamış hafif yulaflar ve toz içerebilen bir yan ürün.


"hidrolize kümes kanatlısı yan ürünü" karakter analizi

  • hidrolize kümes kanatlısı yan ürünü, 35 karakter ile yazılır.
  • h harfi ile başlar, ü harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'h', 'i', 'd', 'r', 'o', 'l', 'i', 'z', 'e', ' ', 'k', 'ü', 'm', 'e', 's', ' ', 'k', 'a', 'n', 'a', 't', 'l', 'ı', 's', 'ı', ' ', 'y', 'a', 'n', ' ', 'ü', 'r', 'ü', 'n', 'ü', şeklindedir.
  • hidrolize kümes kanatlısı yan ürünü kelimesinin tersten yazılışı ' ünürü nay ısıltanak semük ezilordih' diziliminde gösterilir.