kırmızı-kuyruklu tropik kuşu

kırmızı-kuyruklu tropik kuşu İng. red-tailed tropic bird

(Phaêthon rubricauda) Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının tropik-kuşugiller (Phaêthontidae) familyasından bir kuş türü. Seten gibi ak, parlak tüylüdür. Kuyruğu kırmızıdır. Güney tropik bölgelerde yaşar.


kırmızı-kuyruklu tropik kuşu ile benzer kelimeler

kırmızı gagalı tropik kuşu

İng. red billed tropic bird

Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının, tropik kuşugiller (Phaethontidae) familyasından, 100 cm kadar uzunlukta, saten gibi beyaz parlak tüylü, gagası kırmızı, tropik bölgelerdeki adalarda yaşayan bir tür.

kırmızı-gagalı tropik kuşu

İng. red-billed tropic bird

(Phaêthon aethereus): Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının tropik-kuşugiller (Phaêthontidae) familyasından bir kuş türü. Uzunluğu 100 cm. Seten gibi beyaz, parlak tüylüdür. Gagası kırmızıdır. Güney Tropik bölgelerde adalarda yaş...

sarı gagalı tropik kuşu

İng. yellow billed tropic bird

Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının, tropik kuşugiller (Phaethontidae) familyasından, gagası sarı, denizlerin olduğu bölgelerde yaşayan bir tür.


Fr. phaêthon

sarı-gagalı tropik kuşu

İng. yellow-billed tropic bird

(Phaêthon lepturus): Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının tropik-kuşugiller (Phaêthontidae) familyasından bir kuş türü. Gagası sarıdır. Tropik denizlerde yaşar.

tropik kuşu

a. hay. b. Tropik kuşugiller familyasından pembemsi tüylü, kuyruğunda iki teleği olan deniz kuşu.

kırmızı ayaklı sümsük kuşu

İng. boobies

Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının, sümsükgiller (Sulidae) familyasından, tüyleri is renginde, tropik denizlere yatan yaşayan bir tür.

kırmızı cennet kuşu

İng. red bird of paradise

Ötücü kuşlar (Passeriformes) takımının, cennet kuşugiller (Paradiseidae) familyasından, sırtı sarı, yan kuyruk tüyleri kırmızı olan bir tür.


İng. red bird of paradise

(Paradisea rub...

kırmızı-ayaklı sümsük kuşu

İng. boobies

(Sula piscator) Leyleksiler (Ciconiiformes) takımının sümsükgiller (Sulidae) familyasından bir kuş türü. Tüyleri is rengindedir. Tropik denizlere yakın yaşar.


"kırmızı-kuyruklu tropik kuşu" karakter analizi

  • kırmızı-kuyruklu tropik kuşu, 28 karakter ile yazılır.
  • k harfi ile başlar, u harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'k', 'ı', 'r', 'm', 'ı', 'z', 'ı', '-', 'k', 'u', 'y', 'r', 'u', 'k', 'l', 'u', ' ', 't', 'r', 'o', 'p', 'i', 'k', ' ', 'k', 'u', 'ş', 'u', şeklindedir.
  • kırmızı-kuyruklu tropik kuşu kelimesinin tersten yazılışı ' uşuk kiport ulkuryuk-ızımrık' diziliminde gösterilir.