İtalyan kovboy filmi, makarna western (a.)

İtalyan kovboy filmi, makarna western (a.) İng. Italian western

Sinema 1963 yılına doğru, tarihsel filmler ve cinsel sömürü filmlerinin yanı sıra ortaya çıkan ve kısa süre içinde nicelik yönünden büyük bir sayıya ulaşan kovboy filmleri. Amerikan kovboy filmlerini temel almakla birlikte, her şeyden önce tecimsel amaçları gözeten bu filmlerin çoğu, Amerikan takma adları kullanan İtalyan, İspanyol, Alman yönetmenleri, İtalyan oyuncuları tarafından çok kısa süre içinde, ufak bütçeyle ve baştan savma bir tutumla çevrilmekteydi. Daha çok, gelişmiş ülkelerin üçüncü, dördüncü sınıf sinemaları ve az gelişmiş ülkelerin izleyicileri için hazırlanan bu filmlerde devingenlik, sadizm, cinsellik, çarpıcılık, gülmece, uygulayımsal gösteri ve her çeşit başıboşluk en göze çarpan özelliklerdi.


İtalyan kovboy filmi, makarna western (a.) ile benzer kelimeler

makarna western

bk. İtalyan kovboy filmi

kovboy filmi

İng. western (picture)

Sinema ABD'nin Atlas Okyanusu kıyısından içerilere, batıya doğru göç sırasındaki olayları konu alan, çoğu vakit at sırtında, kovalamalarla dolu film. Serüven filmlerinin en tanınmış çeşitlerinden biri olan , bu bölgenin tarih o...

kovboy

Fr. cow-boy

a. (ko'vboy) 1. Amerika'da sığır çobanı: “Kovboy bozuntusu yahut gangster torunu birkaç sivri akıllıdır onlar.” -R. H. Karay. 2. mec. Gangsterliğe özenen kimse.


Konvoy

kovboy oyunu

İng. western pastimes

Takım olarak, değişik canlı hedeflere zarar vermeden kurşun ya da bıçakla siluetleri çıkarma gösterisi.

western

bk. kovboy filmi

Western blot analizi

İng. Western blot analyses

Proteinler poliakrilamid jel üzerinde elektroforeze tabi tutularak moleküler büyüklüklerine göre ayrılan, daha sonra nitroselüloz zara aktarılan, özgül antikorla örtülen ve sonra radyoizotop, floresan boya veya enzimle işaretli an...

açma makarna

1. Yufkadan kesilen ev makarnası, erişte. 2. Su böreği.

burgu makarna

a. Burgu biçiminde dökülmüş ve fırınlanmış makarna.


"İtalyan kovboy filmi, makarna western (a.)" karakter analizi

  • İtalyan kovboy filmi, makarna western (a.), 42 karakter ile yazılır.
  • İ harfi ile başlar, ) harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'İ', 't', 'a', 'l', 'y', 'a', 'n', ' ', 'k', 'o', 'v', 'b', 'o', 'y', ' ', 'f', 'i', 'l', 'm', 'i', ',', ' ', 'm', 'a', 'k', 'a', 'r', 'n', 'a', ' ', 'w', 'e', 's', 't', 'e', 'r', 'n', ' ', '(', 'a', '.', ')', şeklindedir.
  • İtalyan kovboy filmi, makarna western (a.) kelimesinin tersten yazılışı ' ).a( nretsew anrakam ,imlif yobvok naylatİ' diziliminde gösterilir.