iki cami arasında kalmış beynamaz

iki cami arasında kalmış beynamaz

iki yoldan hangisini tutacağını şaşırmış kimse.


iki cami arasında kalmış beynamaz ile benzer kelimeler

iki ateş arasında kalmak

zor bir durumda karar verememek.

beynamaz

Far. b³nam¥z

sf. din b. Namaz kılmayan (kimse).


Namaz kılmaz, dine serin.

anıklar arasında

hâzırlar arasında.

Çevreler arasında oran

104. : İki imsel şeklin çevreleri arasındaki oran, onların homolog kenarları arasındaki orana eşittir. Şekil: 70 Misal : Tabanları 10 ve 30 metre olan T ve T' üçgenlerini alalım,Bu üçgenlerde DF tabanı AC tabanının üçte biridir. Şekil: 71 . O halde T üçgeninin DEF çevresi, T' ...

değişim (arasında)

İng. interchange

dört duvar arasında kalmak

evde, kapalı bir yerde kalmak zorunda olmak: “Ömrünü dört duvar arasında geçirmiş, çocuklarından başka insan yüzü görmemiş temiz bir ev kadını birdenbire değişemezdi.” -R. N. Güntekin.

kaşla göz arasında

kimsenin sezmesine imkân vermeyecek kadar kısa bir zaman içinde, çok çabuk: “Kuzum, ne zaman geldin ve ne zaman kaybettin paranı?” -N. F. Kısakürek.

örs ve çekiç arasında kalmak

aynı derecede güçlü ve zorlu iki kişi veya düşünce arasında bulunmak: “Bana örs ve çekiç arası bir durumda kaldığından yakınmıştı.” -Y. K. Karaosmanoğlu.


"iki cami arasında kalmış beynamaz" karakter analizi

  • iki cami arasında kalmış beynamaz, 33 karakter ile yazılır.
  • i harfi ile başlar, z harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'i', 'k', 'i', ' ', 'c', 'a', 'm', 'i', ' ', 'a', 'r', 'a', 's', 'ı', 'n', 'd', 'a', ' ', 'k', 'a', 'l', 'm', 'ı', 'ş', ' ', 'b', 'e', 'y', 'n', 'a', 'm', 'a', 'z', şeklindedir.
  • iki cami arasında kalmış beynamaz kelimesinin tersten yazılışı ' zamanyeb şımlak adnısara imac iki' diziliminde gösterilir.