Danimarka Landracedomuzu

Danimarka Landracedomuzu İng. Danish Landrace Pork

Danimarka’da bulunan, fiziksel görünümü farklı olan geniş yapılı orta irilikte, beyaz renkli, uzun burunlu ve ağır sarkık kulaklara sahip domuz ırkı.


Danimarka Landracedomuzu ile benzer kelimeler

Alman Landracedomuzu

İng. German Landrace Pork

Diğer Landrace ırklarıyla aynı özelliklere sahip, Almanya’da domuzların genel verim güçlerinin geliştirilmesi ve melezlenmesi için oldukça kullanışlı olan domuz ırkı.

Belçika Landracedomuzu

İng. Belgian Landrace Pork

1920 yılında geliştirilmeye başlanmış, Belçika’da bulunan, Belçika domuz üretiminde en önemli et verimi olan, beyaz tüy rengine sahip, kaslı yapıda vücut formuna sahip, sarkık kulaklı, fiziksel özellikleri ve uzunlukları gibi değe...

Danimarka Jersey sığırı

İng. Danish Jersey Cattle

Danimarka’dan köken alan, 1800’lü yılların son ve 1900’lü yılların ilk dönemlerinde İsveç’ten ithâl edilen Jersey ırkı sığırlardan geliştirilmiş, Danimarka’nın özellikle Batı Fünen bölgesinde yetiştirilen sığır ırkı

Danimarka kırmızı sığırı

İng. Danish Red Cattle

Danimarka sahillerine yakın adalardan köken alan, North Slesvig Red, Angeln ve Ballum ırklarının adanın yerli ırklarıyla melezlenmesi sonucu geliştirilmiş, 1970’li yıllarda ırk içerisine esmer ırk genotipi de katılmış, v...

Danimarka kırmızısı

a. hay. b. Kılları kırmızı, ortalama 600 kilogram ağırlığında, iri yapılı, sert koşullara uyum sağlayan bir sütçü sığır ırkı.

Danimarka Landracekoyunu

İng. Danish Landrace Sheep

Danimarka’da bulunan ve gelişmesinde Leicester Longwool ve Oxford Down ırkları kullanılmış olan, boynuzsuz, yapağı rengi beyaz ancak baş gri renkte olan koyun ırkı.

Finlandiya Landracedomuzu

İng. Finnish Landrace Pork

Kuzey Avrupa’da bulunan diğer Landrace ırklarıyla aynı kökene sahip ve ırk özelliği olarak da benzeyen, aynı biçimde tüy rengi beyaz ve sarkık kulaklı domuz ırkı.

Hollanda Landracedomuzu

İng. Dutch Landrace Pork

Doğal domuz ırklarıyla Alman Landrace ve Danimarka Landrace ırklarının melezlenmesiyle oluşan, başlıca Hollanda’nın güneyinde, kuzeyinde ve doğusunda bulunan, diğer Landrace ırklarıyla benzer genel görünüme sahi...


"Danimarka Landracedomuzu" karakter analizi

  • Danimarka Landracedomuzu, 24 karakter ile yazılır.
  • D harfi ile başlar, u harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'D', 'a', 'n', 'i', 'm', 'a', 'r', 'k', 'a', ' ', 'L', 'a', 'n', 'd', 'r', 'a', 'c', 'e', 'd', 'o', 'm', 'u', 'z', 'u', şeklindedir.
  • Danimarka Landracedomuzu kelimesinin tersten yazılışı ' uzumodecardnaL akraminaD' diziliminde gösterilir.