Clydesdale taylarının miyenterik hipogangliozisi

Clydesdale taylarının miyenterik hipogangliozisi İng. Clydesdale myenteric hypogangliosis) 

Clydestale ırkında taylarda kolon transversum ve kolon desendensin miyenterik pleksuslarında gangliyon hücrelerinin normale göre az olmasıyla belirgin kalıtsal bir yapılış bozukluğu.


Clydesdale taylarının miyenterik hipogangliozisi ile benzer kelimeler

Arap taylarının pnömonisi

İng. Arabian foal pneumonia

Yeni doğmuş Arap taylarında, doğuştan oluşan şiddetli kombine bağışıklık yetersizliğinin etkisiyle, öncelikle adenovirüsle ikincil olarak da Pneumocytis carini ve diğer fırsatçı mikroorganizmaların neden olduğu akciğer yan...

Clydesdale Atı

İng. (İng. Clydesdale Horse

İskoçya’da aynı adlı bölgeden kaynaklanan ve burada geliştirilen oldukça ağır, çok hareketli, en yaygın renk doru olup siyah, kahverengi ve kestane olan tüm renklerinde demiri kırlık da görülen ve en tercih edile...

miyenterik pleksus

İng. myenteric plexus

Auerbach pleksusu.


"Clydesdale taylarının miyenterik hipogangliozisi" karakter analizi

  • Clydesdale taylarının miyenterik hipogangliozisi, 48 karakter ile yazılır.
  • C harfi ile başlar, i harfi ile biter.

Karakter dağılımı

  • 'C', 'l', 'y', 'd', 'e', 's', 'd', 'a', 'l', 'e', ' ', 't', 'a', 'y', 'l', 'a', 'r', 'ı', 'n', 'ı', 'n', ' ', 'm', 'i', 'y', 'e', 'n', 't', 'e', 'r', 'i', 'k', ' ', 'h', 'i', 'p', 'o', 'g', 'a', 'n', 'g', 'l', 'i', 'o', 'z', 'i', 's', 'i', şeklindedir.
  • Clydesdale taylarının miyenterik hipogangliozisi kelimesinin tersten yazılışı ' isizoilgnagopih kiretneyim nınıralyat eladsedylC' diziliminde gösterilir.